Astrit Lulushi’s Blog

21 Dhjetor, 2012

A mund të parashikohet jetëgjatësia?

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Njerëzit shpesh pyesin veten se sa gjatë do të jetojnë.

(more…)

17 Shkurt, 2009

Mbarëvajtja në shkollë dhe e ardhmja

Filed under: Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 6:52 pm
Tags: , , , , ,


Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.