Astrit Lulushi’s Blog

28 Shkurt, 2012

Ilaçet e gjumit lidhen me rritjen e rrezikut të vdekjes

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Pilulat e gjumit kurrë nuk kanë qenë më popullore se sa sot. Miliona njerëz mbështeten në këto barna për një natë me gjumë. Por studim i ri ka gjetur një lidhje midis ilaçeve të gjumit dhe rritjes së rrezikut të vdekjes.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.