Astrit Lulushi’s Blog

Maj 29, 2013

Pesticidet dhe sëmundja Parkinson

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

pesticidesDisa fjalë paralajmëruese rreth Parkinsonit

(more…)

Reklama

Blog te WordPress.com.