Astrit Lulushi’s Blog

9 Qershor, 2009

Pajisje e re dentare

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 2:08 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

dentistShumë prej atyre që vuajnë nga dhëmbët e kanë njohur edhe frikën e natyrshme  kur dentisti bëhet gati të zhbirojë dhëmbin e sëmurë, sepse qoftë edhe një prekje e lehtë e nervit mund të shkaktojë dhimbje të mëdha dhe me turjelë në gojë është e pamundur të flasësh për t’u ankuar. (more…)

Blog te WordPress.com.