Astrit Lulushi’s Blog

15 Janar, 2013

Efekt soditës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

bystander effectMes njerëzve, në mjedis ku gjithçka është kolektive, indiferentizmi ose qëndrimi soditës është natyrë e dytë; individi, puna, prona, vendi, e të gjitha shpërdorohen; regjimet mbahen jo se duhen, dhe janë të fundit që bien.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.