Astrit Lulushi’s Blog

16 Janar, 2012

Mishi i përpunuar shton rrezikun e kancerit pankreatik

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi — astritlulushi @ 4:33 pm
Tags: ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Studimet e mëparëshme kanë zbuluar një lidhje midis mishit të përpunuara dhe kancerit në zorrë. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.