Astrit Lulushi’s Blog

Prill 15, 2011

Çrregullimi bipolar, Catherine Zeta-Jones

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ekspertët thonë se kur njerëz të famshëm – si aktorja Catherine Zeta Jones – shpallin publikisht se trajtohen për çrregullim bipolar, ata ndihmojnë në zvogëlimin e përçmimit dhe heshtjes që shoqëria tregon ndaj sëmundjeve mendore.  (more…)

Reklama

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.