Astrit Lulushi’s Blog

23 Shtator, 2012

Gjumi dhe Hypertensioni

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gjumi është i rëndësishëm – veçanërisht për personat që vuajnë nga tensioni – dhe cilësia e dobët e gjumit mund të ulë efektshmërinë e ilaçeve që merrën kundër presionit të lartë të gjakut.

(more…)

Blog te WordPress.com.