Astrit Lulushi’s Blog

11 Janar, 2012

Dallimet midis burrave dhe grave

Filed under: Kulture,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 1:51 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri tregon se burrat janë ndryshe nga gratë. Tani, ju mund të thoni “kjo dihet.” Por studimi zbulon se dihet vetëm gjysma.

(more…)

Blog te WordPress.com.