Astrit Lulushi’s Blog

14 Qershor, 2011

Një ilaç kundër tumorit po përdoret për trajtimin e një forme të degjenerimit makular

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Lillian Kopf dëshiron të jetë e angazhuar në jetë. Kjo ishte arsyeja pse 84-vjeçarja u mërzit shumë kur shikimi filloi t’i zbehej. “Një ditë u zgjova dhe ndjeva se diçka nuk ishte mirë me syrin e majtë, objektet i shikoja turbullt”, tregon ajo.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.