Astrit Lulushi’s Blog

31 Mars, 2009

Paraja, shëndeti dhe duhani

Filed under: Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 11:12 am
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

money_up_in_smoke_o3q8Paraja nuk vlen;  me të nuk mund të blihet as dashuri e as shëndet, nëse ju pini duhan. Ky është përfundimi i  një studimi që u krye nga një grup mjekësh në Skoci. Sipas studimit, njerëzit me paga të larta, por që pinin duhan kishin më shumë të ngjarë të vdisnin më herët sesa ata që merrnin paga më të ulta por nuk pinin duhan. (more…)

Blog te WordPress.com.