Astrit Lulushi’s Blog

6 Tetor, 2011

Trajtim kirurgjik i dhimbjes kronike

Filed under: Biologji,Mjekesi,Teknologji — astritlulushi @ 7:01 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Rreth 100 milionë amerikanë vuajnë nga dhimbjet kronike. Krahas vuajtjeve njerëzore, këto dhimbje kushtojnë deri në 600 miliardë dollarë në vit në kujdes mjekësor dhe prodhimtari.

(more…)

7 Korrik, 2011

Studim mbi trajtimin e dhimbjeve

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Djegia nga dielli shkakton dhimbje të mëdha. Kush nuk i ka provuar, të paktën ka dëgjuar për ‘to. Pse djegia nga dielli dhemb kaq shumë? Shkencëtarët në Angli thonë se kanë gjetur përgjigje.

(more…)

Blog te WordPress.com.