Astrit Lulushi’s Blog

5 Janar, 2013

Zbulohet një sistem i ri planetar

Filed under: Antropologji,Kulture,Shkence — astritlulushi @ 7:24 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

newplanetsystemNjë ekip ndërkombëtar astronomësh ka zbuluar se Tau Ceti, një nga yjet më të afërt me Tokën, mund të përmbajë 5 planete a sistem planetesh, mundësisht të banueshëm.

(more…)

14 Maj, 2012

Djegia nga dielli dhe kanceri i lëkurës

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ndërsa stina e verës po afron, dy studime të njëherëshme bëjnë thirrje për kujdes ndaj qëndrimit nën diell.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.