Astrit Lulushi’s Blog

11 Nëntor, 2012

Dimri dhe goditjet në zemër

Filed under: Biologji,Kulture,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 7:15 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Për të shpëtuar nga bora e shiu i ftohtë, shumë njerëz parapëlqejnë rajonet me klimë të ngrohtë. Por një studim i ri thotë se ata mund t’i shmangen të ftohtit por jo goditjeve në zemër.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.