Astrit Lulushi’s Blog

7 Prill, 2009

Efekti i terapisë me aspirinë varet nga doza

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 1:39 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

aspirinKohët e fundit, një komision i qeverisë amerikane  mbi shëndetit doli me disa udhëzime lidhur me terapinë me aspirinë si mënyrë për pakësimin e sëmundjeve në zemër dhe goditjeve në tru. Në raportin e këtij komisioni thuhet se aspirina pakëson dukshëm rrezikun e goditjeve në zemër  tek burrat dhe të goditjeve në tru tek gratë e moshës së mesme. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.