Astrit Lulushi’s Blog

12 Janar, 2010

Njerëzit që duken më të rinj, jetojnë më gjatë

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 3:52 pm
Tags: ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Studiuesit thonë se pamja e jashtme, pa kremëra dhe operacione plastike, është tregues mjaft i mirë i moshës biologjike. Megjithatë, dieta e shëndetshëm, ushtrimet fizike, dhe mos pirja e duhanit janë mënyrat më të efektshme për shëndet të mirë e jetë të gjatë. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.