Astrit Lulushi’s Blog

18 Mars, 2010

Duhani, dy herë i dëmshëm

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 11:51 am
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës
Një studim i ri tregon se personi që pi duhan dëmtohet jo vetëm nga toksina që thith drejtpërdrejt, por edhe nga toksina e tymit që nxjerr dhe që e thith nëpërmjet ajrit.  Duhanpirësit e dinë se cigaret janë të këqija për shëndetin e tyre, por ato mund të të jetë edhe më të dëmshme.  Studimi tregon se duhanpirësi mund ta thithë tymin që lëshon dhe kjo është njësoj sikur të  konsumojë cigare shtesë. (more…)

Blog te WordPress.com.