Astrit Lulushi’s Blog

Maj 26, 2013

Rekomandime ambicioze për ushtrime fizike

Filed under: Kulture,Mjekesi,sociologji,Statistike — astritlulushi @ 12:23 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

edukata fizikeEshtë fjala për Edukatën Fizike. Dhe – sipas një studimi të ri – nxënësit nuk po e marrin sa duhet.
(more…)

Reklama

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.