Astrit Lulushi’s Blog

7 Nëntor, 2011

Paralajmërim ndaj ilaçit Chantix për lënien e duhanit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri thotë se ilaçi “Chantix” është e papërshtatshme për lënien e duhani. Dhe nuk është hera e parë që ‘Chantix” fajësohet për efekte anësore të rrezikshme.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.