Astrit Lulushi’s Blog

Shkurt 22, 2012

Gratë e reja dhe goditjet në zemër

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri në shkallë të gjerë ngre dyshime rreth kujdesit të shëndetit të grave. Studimi zbulon një hendek të thellë gjinor në diagnoztikimin dhe pasojat e goditjeve në zemër tek gratë e reja.

(more…)

Reklama

Blog te WordPress.com.