Astrit Lulushi’s Blog

14 Nëntor, 2012

Alergjia dhe Erëzat

Filed under: Biologji,Gjenetike,Kulture,Mjekesi — astritlulushi @ 7:08 am
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Erëzat i japin shije ushqimit, por ato edhe mund të dëmtojnë shëndetin. Dhe ja pse:

(more…)

Blog te WordPress.com.