Astrit Lulushi’s Blog

20 Qershor, 2012

Për të shmangur lodhjen nga të nxehtit

Filed under: Biologji,Kulture,Mjekesi — astritlulushi @ 12:01 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Nesër (21 qershor) është dita e parë e verës dhe parashikimet janë për një stinë të nxehtë. Por pushimet dhe argëtimet e  verës mund të kthehen në të rrezikshme nga të nxehtit dhe djersitjet, ndërsa marrja e lëngjeve në sasi të pakta mund t’i mohojë trupit aftësinë e vetë-ftohjes.
(more…)

Blog te WordPress.com.