Astrit Lulushi’s Blog

1 Janar, 2013

Kanceri në zorrë dhe gabimet gjenetike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

cancerdnaDisa të gabimet rralla në dy gjene të ADN-së lidhen ngushtë me kancerin e zorrëve.

(more…)

Blog te WordPress.com.