Astrit Lulushi’s Blog

8 Qershor, 2011

Dy barna të reja kundër kancerit melanoma

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Para pak ditësh, në një konferencë të mjekëve onkologë në Çikago, shkencëtarët paraqitën studime rreth dy ilaçeve të reja, Vemurafenib dhe Yervoy. Ata thonë se ilaçet nuk e kurojnë Melanomën, por zgjasin dukshëm jetëgjatësinë e pacientëve të prekur nga ky kancer vdekjeprurës. Rezulatet e studimeve u botuan edhe në faqen internetike të revistës mjekësore të Nju Englandit.
(more…)

Blog te WordPress.com.