Astrit Lulushi’s Blog

15 Gusht, 2012

Fëmijët dhe gërhitja

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gërhitja tek fëmijët e moshës parashkollore mund të çojë në sjellje të keqia

(more…)

6 Mars, 2012

Gërhitja tek fëmijët dhe ADHD

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri në “Journal of Pediatrics” shqyrton mundësinë e lidhjes midis gërhitjes tek fëmijët dhe problemeve në sjellje – përfshi ADHD – në moshë më të rritur.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.