Astrit Lulushi’s Blog

3 Gusht, 2010

Projekt për zbërthimin e kodit gjenetik familjar

Filed under: Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 1:22 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Përparimet në shkencë sjellin ndryshime në stilin e jetesës, madje edhe në e mënyrën e të menduarit rreth jetës. Për shembull, nëse një njeri di gjithçka rreth përbërjes së vet gjenetike, ai mund të parashikojë se nga çfarë lloj sëmundjesh rrezikohet dhe kështu ndryshon stilin e jetesës ose përpiqet për të gjetur një kurë para se të sëmuret. Dhe kërkimet në këtë drejtim kanë filluar, ndonëse privatisht.  (more…)

Blog te WordPress.com.