Astrit Lulushi’s Blog

Maj 22, 2013

Shoferët e rinj, aksidentet dhe gjumi

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

driverGjumi i pakët shton rrezikun për aksidente për shoferët e rinj në moshë
(more…)

Reklama

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.