Astrit Lulushi’s Blog

27 Tetor, 2012

Pagjumësia dhe mbipesha

Filed under: Biologji,Kulture,Mjekesi,Shkence — astritlulushi @ 7:12 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Gati një e treta e amerikanëve flenë më pak se gjashtë orë gjumë në natë dhe mbi 35 për qind e amerikanëve janë mbipeshë. Përkimi i këtyre dy shifrave mund të ketë një lidhje, thuhet në një studim në revistën e Akademisë së ushqimit dhe dietës.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.