Astrit Lulushi’s Blog

21 Shtator, 2010

Heqja e dhjamit pa nderhyrje kirurgjike

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 1:32 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Agjencia për kontrollin e cilësisë së ushqimeve dhe barnave miratoi kohët e fundit një mënyrë të re, jo kirurgjike, për heqjen e dhjamit nga trupi. Ekspertët thonë se kjo mënyrë nuk është për uljen e peshës trupore, por  vetëm për heqjen e dhjamit nga pjesë të trupit të cilat nuk reagojnë ndaj ushtrimeve fizike. Nick Katinazzo i është nënshtruar kësaj procedure. Ai është tepër i kënaqur me rezultatin. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.