Astrit Lulushi’s Blog

18 Gusht, 2012

Fëmijët, qëndrimi ulur dhe aftësitë motorike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Është fakt se fëmijët të cilët kalojnë shumicën e kohës ulur kanë më shumë gjasa të kenë probleme me mbipeshën trupore.
(more…)

Blog te WordPress.com.