Astrit Lulushi’s Blog

11 Prill, 2011

Struktura e trurit dhe pikëpamjet politike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Truri mund të përcaktojë nëse njeriu përdor më lehtësisht dorën e majtë apo të djathtë, Por a luan rol truri nëse personi është i djathtë apo i majtë në politikë?
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.