Astrit Lulushi’s Blog

29 Mars, 2012

Çokollata dhe Indeksi i Masës së Trupit

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sipas një studimi nëse çokollata hahet rregullisht, ajo mund të ndihmojë për të ulur Indeksin e Masës së Trupit ose BMI.

(more…)

Blog te WordPress.com.