Astrit Lulushi’s Blog

18 Prill, 2012

Testosteronet dhe infarkti në zemër

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shoqata amerikane e zemrës sjell disa të dhëna befasuese mbi testosteronet.

(more…)

25 Maj, 2011

Peshk i pjekur, për një zemër të shëndetshme

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Përfitimet shëndetësore te acideve yndyrore omega-3 janë të dokumentuara mirë. Mishi i peshkut është i pasur me omega-3. Por rëndësi kyçe ka edhe mënyra sesi gatuhet peshku: Ka me shume vlera ushqimore i pjekur apo i skuqur?
(more…)

Blog te WordPress.com.