Astrit Lulushi’s Blog

3 Gusht, 2010

Udhëzime të reja për luftën kundër morrave

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 1:29 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Morrat e kokës mund të sjellin shqetësime të shumta për prindërit dhe fëmijët për shkak të mungesave nga shkolla, si dhe kohës dhe paratë që nevojiten për trajtimin e tyre. Akademia amerikane e Pediatrisë njoftoi kohët e fundit zhvillime dhe  udhëzime të reja për identifikimin dhe trajtimin e morrave. Morrat e kokës janë insekte parazitë që kanë shoqëruar njerëzve që prej kohëve të lashta. Ato vazhdojnë t’u përshtaten ilaçeve të reja duke u bërë rezistent ndaj tyre. (more…)

Blog te WordPress.com.