Astrit Lulushi’s Blog

1 Shtator, 2012

Marihuana dhe IQ-ja

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim thotë: Kujdes nga marihuana – përdorimi i saj në moshë të re mund të jetë i dëmshëm edhe për vite më vonë.

(more…)

Blog te WordPress.com.