Astrit Lulushi’s Blog

1 Janar, 2013

Teknologji – dy rekorde në skaje të kundërta

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkenca dhe Teknologjia shënuan disa arritje në vitin 2012, edhe në sajë të njerëzve të gatshëm për të rrezikuar jetën dhe shëndetin e tyre. (more…)

23 Shkurt, 2010

Filmat 3-D dëmtojnë sytë

Filed under: Kulture,Mjekesi — astritlulushi @ 1:55 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ndërsa filmi Avatar vazhdon të thyej rekorde për nga numri i shikuesve, ekspertë të kinematografisë thonë se ky sukses do të nxisë edhe më shumë prodhimin e filmave me efekte pamore tri dimensionalë. Por si çdo gjë e mirë, edhe kjo mund të ketë të këqiat e veta, në fushën e shëndetit.
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.