Astrit Lulushi’s Blog

29 Maj, 2013

Pesticidet dhe sëmundja Parkinson

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

pesticidesDisa fjalë paralajmëruese rreth Parkinsonit

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.