Astrit Lulushi’s Blog

6 Mars, 2012

Gërhitja tek fëmijët dhe ADHD

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri në “Journal of Pediatrics” shqyrton mundësinë e lidhjes midis gërhitjes tek fëmijët dhe problemeve në sjellje – përfshi ADHD – në moshë më të rritur.

(more…)

12 Janar, 2012

Pak dëshmi se sheqeri nxit hiperaktivitetin

Filed under: Mjekesi,Psikologji,Shkence — astritlulushi @ 12:59 pm
Tags: , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

ADHD – janë inicialet e një çrregullimi që njihet mirë nga prindërit. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.