Astrit Lulushi’s Blog

26 Janar, 2013

Kafeja – A mund të ulë ajo rrezikun e vdekjes?

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 3:01 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

COFEKafeja duket se e mban njeriun më shumë se zgjuar –  e mban edhe gjallë. Një studim i publikuar në revistën amerikane të Epidemiologjisë thotë se kafeja e mbron njeriun nga kanceri në gojë dhe në fyt
(more…)

17 Maj, 2012

Kafeja dhe jetëgjatësia

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Lajmi i mirë  për ata të cilëve u pëlqen kafeja – duket se ajo i ndihmon njerëzit të jetojnë më gjatë.  (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.