Astrit Lulushi’s Blog

26 Janar, 2013

Kafeja – A mund të ulë ajo rrezikun e vdekjes?

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Statistike — astritlulushi @ 3:01 pm
Tags: , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

COFEKafeja duket se e mban njeriun më shumë se zgjuar –  e mban edhe gjallë. Një studim i publikuar në revistën amerikane të Epidemiologjisë thotë se kafeja e mbron njeriun nga kanceri në gojë dhe në fyt
(more…)

4 Prill, 2012

Zhvillime në stomatologji

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ndryshime të mëdha janë duke ndodhur në fushën e Stomatologjisë – nga pamje 3D me rreze X që zbulojnë çdo lloj dëmtimi sado të vogël dhe deri tek vendosja e kurorës së dhëmbëve pa patur nevojë për një të përkohëshme.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.