Astrit Lulushi’s Blog

8 Qershor, 2010

Steroidet dhe zemra

Filed under: Mjekesi — astritlulushi @ 3:14 pm
Tags: , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Keqpërdorimi i steroideve anabolikë është i paligjshëm, por një studim tregon se përdorimi i tyre është edhe më i rrezikshëm sesa mendohej më parë. Studimi i kryer nga shoqata e sëmundjeve të zemrës, tregoi se përdorimi për shumë kohë i steroideve mund të dobësojë zemrën. Steroidet anabolike janë imitues të testosteronëve; hormon që krijon muskuj dhe nxit karakteristika mashkullore.  (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.