Astrit Lulushi’s Blog

15 Maj, 2012

Tendosje e lëkurës pa ndërhyrje kirugjike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Rrudhat janë kryesisht gjurmë të moshës. Njerëzit do të dëshironin të mos i kishin. Operacioni plastik është një alternativë për heqjen e tyre, por shumë nuk duan – për arsye të ndryshme etike a financiare, por edhe sepse i druhen thikës.

(more…)

20 Korrik, 2011

Teknologji, rritja e gjirit me qeliza embrionale

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Jill Anderson po përgatitet për një operacion të rrallë plastik. Mjekët do të përdorin dhjam e yndyrna nga kofshët e saj për rritjen e gjinjëve të saj. Pra asgjë artificiale. Dhe pas operacionit, Jill shpreson se do të ndjehet “natyrale dhe e bukur njëkohësisht”. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.