Astrit Lulushi’s Blog

5 Maj, 2013

Operacionet bariatrike për humbje peshe

Filed under: Biologji,Mjekesi,Shkence,Statistike,Teknologji — astritlulushi @ 6:17 pm
Tags: ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

bariatricForma më popullore e kirurgjisë bariatrike për humbje peshe përfshin ngushtimin e pjesës së sipërme të stomakut duke përdorur pajisje të posaçme. Kjo e lejon pacientin për të ngrënë vetëm sasi të vogla ushqimi dhe siguron pakësimin e oreksit.

(more…)

Blog te WordPress.com.