Astrit Lulushi’s Blog

27 Mars, 2012

Kirurgjia dhe diabeti

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një studim i ri nga mjekët e Klinikës së Klevelandi tregon se pacientët diabetikë mbipeshë që iu nënshtrua operacionit bariatrik u përmirësuan dukshëm ose u shëruan plotësisht nga kjo sëmundje.

(more…)

30 Dhjetor, 2011

Goditjet e heshtura në tru

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Goditjet e heshtura ndodhin më shpesh sesa mendohej…dhe ato mund të shpjegohen me humbjen gjithnjë e më shumë të kujtesës gjatë viteve. Sipas statistikave, 11 milionë amerikanë vuajnë çdo vit nga këto goditje të heshtura në tru.

(more…)

Blog te WordPress.com.