Astrit Lulushi’s Blog

22 Gusht, 2012

Studim – truri dhe të folurit

Filed under: Biologji,Gjenetike,Mjekesi,Shkence,Teknologji — astritlulushi @ 5:58 am
Tags: , , , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Shkencëtarët në Universitetin e Kalifornisë në Los Angeles (UCLA), në bashkëpunim me Institutin izraelit të Teknologjisë (Technicon), kanë zbuluar kodin se si qelizat e trurit shifrojnë shqiptimin e zanoreve individuale në të folur.

(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.