Astrit Lulushi’s Blog

17 Korrik, 2012

Degradimi mendor më i rrezikshëm sesa mendohej

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Një tjetër lidhje midis mendjes dhe shëndetit fizik – një studim i ri tregon se dobësia mendore ndikon në jetëgjatësi.

(more…)

Blog te WordPress.com.