Astrit Lulushi’s Blog

30 Mars, 2010

Planifikim për trajtim mjekësor në prag të vdekjes

Filed under: Mjekesi,Psikologji — astritlulushi @ 6:33 pm
Tags:

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Ekspertët thonë se çdo njeri duhet të mendojë se çfarë lloj kujdesi mjekësor dëshiron të ketë kur jetës i afrohet fundi. Kjo nuk është ide e keqe, thotë një studim ku theksohet se  parapërgatitja për marrjen e vendimeve të vështira përmirëson cilësinë e jetës.  Një studim i shkencëtarëve në Australi thotë se planifikimi se çfarë duhet bërë kur jetës i afrohet fundi, përmirëson dukshëm kujdesin për pacientin, si dhe pakëson stresin e pjestarëve të familjes. (more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.