Astrit Lulushi’s Blog

9 Nëntor, 2012

Shpërdorimi i alkoholit varet sa larg ndodhet pijetorja

Filed under: Biologji,Kulture,Mjekesi,Psikologji,Shkence,sociologji — astritlulushi @ 7:22 pm
Tags: , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kur njeriu mbaron një punë, ka të ngjarë të pijë një gotë – nga gëzimi ose nga lodhja, stresi a dështimi. Dhe kështu lind pyetja; A mund t’a teprojë njeriu në të pirë nëse e ka shtëpinë afër një bari?

(more…)

9 Maj, 2012

Largësia e vendit të punës dhe shëndeti

Filed under: Kulture,Mjekesi,sociologji — astritlulushi @ 12:25 pm
Tags: , , , , , , ,

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Kur ngasin makinën, njerëzit shqetësohen për çmimin e karburantit, kjo për arsye praktike sepse preket buxheti personal. Por a ka çështje më praktike se sa shëndeti dhe harmonia familjare kur është fjala për ngarjen e makinës? (more…)

Blog te WordPress.com.