Astrit Lulushi’s Blog

23 Janar, 2012

Efektet e dëmtimit traumatik të trurit tek fëmijët ndjehen edhe 10 vjet më vonë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Sipas një studimi të fundit në revistën Pediatrics, dëmtimi traumatik i trurit tek fëmijët ndodh më shpesh sesa mendohej dhe se efektet e këtyre lëndimeve ndonjëherë mund të zgjasin gjithë jetën. (more…)

Blog te WordPress.com.