Astrit Lulushi’s Blog

27 Shkurt, 2013

Spiritualitet, fe dhe politikë

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

meditimNë këtë botë ngërçesh e grindjesh, “njerëzit mund të bëhen më liberalë politikisht menjëherë pas një stërvitjeje shpirtërore siç është meditimi”, thuhet në një studim nga shkencëtarë në Universitetin e Torontos në Kanada.

(more…)

11 Prill, 2011

Struktura e trurit dhe pikëpamjet politike

Astrit Lulushi, Zëri i Amerikës

Truri mund të përcaktojë nëse njeriu përdor më lehtësisht dorën e majtë apo të djathtë, Por a luan rol truri nëse personi është i djathtë apo i majtë në politikë?
(more…)

Krijoni një sajt ose blog falas te WordPress.com.